#MALLORCA UPDATE

DAY 1. 

MORNING HIKE, DIP IN THE OCEAN & LUNCH AT THE BEACH CLUB

PicfxFile (7)KIMONO/ SISSEL EDELBO

Yesterday S and I woke up very early because of the hot weather, even tho we had the air condition turned on. We ran down for some breakfast and then we went to the pool. After a few hours in the sun, S and I decided to hike through the mountains in order to get to the nearest beach. We found af secluded little spot near the cliffs where we were for about 1 hour, drinking af few refreshments that we had bought at the nearest supermarket. 

//I går vågnede S og jeg tidligt på grund af det varme vejr, selvom vi havde aircondition tændt. Vi fik os noget morgenmad og tog derefter ned til poolen. Efter et par timer i solen, besluttede vi os for at vandre ned igennem bjergene for at komme ned til den nærmeste strand. Vi fandt os et afskærmet lille spot tæt på klipperne hvor vi fik et par forfriskninger og opholdte os i en time// PicfxFilePicfxFile (1)picfxfile-5PicfxFile (8)

We had heard about this beach club that we decided to go look for. After finding it, we ordered some drinks and some delicious food. After the lunch we took a taxi back to the hotel. Back at the hotel we had a few hours siesta at the room where S took a nap and i edited some pictures to post later on. Then we met his family at the lobby where we took 2 taxis to one of the best italian restaurants on Mallorca. Here I ate a delicious goat cheese salad w strawberries & apples, and saw the sunset over the ocean.

//Vi havde hørt om en strand klub som vi valgte at lede efter. Dav i fandt det bestilte vi nogle drinks og noget lækkert mad. Efter frokost tog vi en taxa tilbage til hotellet. På hotellet holdte vi siesta i et par timer, hvor S tog en lur og jeg bare redigerede nogle billeder . Derefter mødtes vi med Sørens familie i lobbyen hvor vi efterfulgt tog to taxaer ned til en af de bedste italienske restauranter på Mallorca. Her fik jeg en lækker gedeostsalat med jordbær og æbler. Restauranten havde udsigt over havet, så vi fik den smukke oplevelse af solen gå ned over Mallorca//

PicfxFile (3)PicfxFile (9)PicfxFile (2)

 

 

TODAY’S BREAKFAST & SUNSEEKING

DAY 2.

When I woke up this morning I felt a bit sick as my throat was sore from too much airconditioning, but it was nothing that vitamin C from my healthy breakfast and some vitamin D from the sun couldn’t fix.

//Da jeg i morges vågnede, havde jeg ondt i halsen pga for meget aircondition, men noget vitamin C fra min morgenmad samt noget vitamin D fra solen, gjorde at jeg fik det meget bedre//

PicfxFile (4)IMG_8210

IMG_8146

After staying at the pool for a few hours, me and S had an appointment at the reception to switch rooms due to a mistake made by the hotel. We were ready to pack up our room, but the hotel had mistakenly thought that we wanted their help to carry to bags (which we did) however, they also thought we wanted them to pack our bags (which we didn’t…) So S decided to complain to the hotel manager, which after an hour of discussion back and forth ended with us being upgraded to the most wonderful suite. Later today we are going to grab a few taxis and go to the ocean-front for a nice dinner, S and I forgot to get lunch due to all the stress from the room-switching.

// Efter at have opholdt sig ved poolen i et par time, havde S og jeg en aftale i receptionen om at få skiftet værelse til grund for en fejl lavet af hotellet. Vi var klar til at pakke, men hotellet havde ved en fejl troet at de skulle hjælpe os med at bære vores kufferter (hvilket vi gerne ville have) men derudover troede de også at de skulle hjælpe os med at pakke dem (hvilket vi ikke ville have…) Så S besluttede sig for at klage over brud på private ejendele, hvilket efter en times diskussion frem og tilbage resulterede i et upgrade til den lækreste suite. Senere i dag tager S, hans familie og jeg en taxi og tager ned til hav-fronten for at spise aftensmad. S og jeg har helt glemt at spise frokost i dag, grundet alt stresset med værelsesbytning//

Love,

Anna

 

 

4 thoughts on “#MALLORCA UPDATE

  1. Træner du stadig når du er på ferie? Hvis ja hvor ofte? Og går du meget op i sundhed? Er du tyndt bygget, eller spiser du bare ikke så meget? Du er mega smuk og pæn. Kæmpe knus

    1. Nej jeg træner ikke rigtig når jeg er ude og rejse, det orker jeg slet slet ikke… jeg prøver at spise sundt ved at feks spise kun yogurt, frugt og rugbrød til morgenmad, og holde mig fra mellemmåltider resten af dagen. Dog gemmer jeg de usunde ting til weekender m. slik😇
      Kys❤️

Leave a Reply