INTERIOR STYLE GUIDE – ELLOS

Hello babes

So today I decided to create some interior-collages with some of my favorite items from my favourite store:Ellos.com, since a lot of you requested this. I’m an interior freak and I would rather spend my time in some of the best interior shops than in shops with clothes. Decorating an apartment/house is also the main reason that I am looking so much forward to move out, although I love to live at home with my parents 🙂

Ellos.com has always been one of my favorite websites when it came to decor. I love to bring moroccan flavor into my interiors, as you can see below…

Let me know if you want more of these kind of posts

//Hey Piger

I dag valgte jeg at lave en kollage som indebærer nogle af mine yndlings ting fra Ellos.dk, da det har været efterspurgt blandt jer læsere. Jeg er en interiør freak og jeg vile hellere bruge min tid i de bedste interiør butikker end i tøjbutikker. At indrette en bolig er også hovedårsagen til at jeg glæder mig til at flytte hjemmefra, selvom jeg elsker at bo herhjemme med mine forældre. Ellos.dk har altid været en af mine yndlings websites når det kom til indretning. Jeg elsker at bringe marrokansk smag til min interiør, som I kan se nedenfor…Lad mig lige vide om I vil have flere af disse slags indlæg. 

Love,

Anna

Screen Shot 2017-07-01 at 15.47.32

Swinging chair/ ELLOS , Light gray Robe/ H&M HOME, Black Bar Stool/  ELLOS, Gold Stool/ ELLOS, Denim Jeans/ BROWNSBamboo Chair/ ELLOS

 

Screen Shot 2017-07-01 at 16.11.38

Lamp to the left: ELLOS, Basket/ ELLOS, Blanket/ ELLOSChair/ ELLOS, Pouf/ ELLOS

The rest of the items are sold out… but stay updated at Ellos.com, for more interior.

 

 

 

Pictures: My Tumblr

Leave a Reply