YSTAD SALTSJÖBAD GET AWAY- MY MOM’S BIRTHDAY-

 

I morgen har min smukke mor fødselsdag hvilket vi kommer til at fejre med frokost på Sølyst, hvor familien og hendes veninder er inviteret (surprise frokost). Hun kommer sent hjem i aften med min far, da de i et par dage har været på ferie i Frankrig

I samarbejde med Ystad Saltsjöbad har jeg været så heldig at få sponsoreret en tur til deres smukke hotel i Sverige , med både mad og hotel betalt af dem. Da jeg fik lov til at tage en gæst med mig, valgte jeg selvfølgelig min mor og tænkte at dét skulle være min fødselsdagsgave til hende. Vi tager afsted d.27 juni og kommer hjem d 28 juni, hvilket passer perfekt med at jeg på daværende tidspunkt har fået sommerferie og at vi derfor kan slappe heeelt af i det svenske m. lidt mor-datter tid<3

 

Opdaterede billeder fra frokosten på sølyst:

3 thoughts on “YSTAD SALTSJÖBAD GET AWAY- MY MOM’S BIRTHDAY-

  1. Thank youuu so much, lovely stores 😊) Have never heard of the store Gossip but it sounds good 😊 Thank you, I will! xxx

  2. Hi Emilia
    I’ve looked it up and the shop named “storm” sells Holzweiler 😊 My favorite shop besides Zara must be Gossip!!- Mango, Isabel Marant, Ganni, COS, Stig P and so on also do have a lot of great items! Copenhagen is filled with a lot of second hand stores that you definitely should check out! Have a lovely trip to Copenhagen <3

  3. God kveld Anna! Jeg reiser til København om 2 dager, og lurer på om du har tips til fine klesbutikker? (Noe annet enn Zara/urban outfitters/topshop). Er det for eksempel butikker som selger holzweiler i københavn, i så fall hvilke? Må også legge til at jeg liker bloggen din veldig godt! klem fra Norge.

    good evening Anna, im travelling to copenhagen in two days and im wondering if you can tell me about nice clothing shops, others than Zara, Urban Outfitters and topshop? And is there any shops who are sellig clothes from Holzweiler in copenhagen? I really enjoy you blog, and you are such an inspiration, hope you are doing good. Hope to hear from you, Hugs from Norway!:))

Leave a Reply