JEG AFSLUTTER 2G + KØREKORT

Hey piger

Som nogle af jer nok har bemærket, har jeg i et af mine tidligere indlæg allerede skrevet hvorfor jeg her det sidste stykke tid har været så inaktiv på bloggen- for jer som ikke ved det, er det fordi jeg jo er igang med at afslutte 2.g og derfor har meeget (!!) lange dage på skolen bestående af eksamensorientering osv :/ Men nu har jeg altså trukket de fag som jeg skal op i, hvilket som årsprøve blev Engelsk og Fransk skr, AT mundtlig og fransk mundtlig- dog er den eneste afsluttende eksamen som jeg heldigvis kun skal op i bare religion, så det skal nok gå :DD – Når det så er sagt vil de altså også sige at jeg i næste uge får læseferie og får meget mere tid til at blogge (når jeg altså ikke forbereder mig)…

Kørekort?

Jeg tror ike jeg har skrevet det, men jeg er som sagt igang med mit 17 års-kørekort hvor jeg er nået forholdsvis langt- jeg mangler kun teoriprøve, glatbane og så min køreprøve til aller sidst! Jeg fylder 18 år d. 15 september, så hvis jeg kan nå at få mit kørekort til den tid, ville det være perfekt. – men nu må vi se om jeg nogensinde består haha :p

Hvis I har nogle ønsker til indlæg, så endelig skriv dem i kommentaren!

Massere af sommerknus- og kys,

Anna

One thought on “JEG AFSLUTTER 2G + KØREKORT

Leave a Reply