GIFTS FOR HIM

Hey Piger

Når det kommer til at finde gaver til enten min far, brødre eller Søren er det næsten altid umuligt for mig, og jeg ved at jeg ikke er den eneste som har det problem! Derfor har jeg lavet en lille guide med nogle gaveidéer til mænd/drenge (18+). De grå sko fra Tod’s købte jeg til Søren her forleden til hans fødselsdag og de lyserøde Ralph badebukser da vi sidste år d. 1 august havde halvårsdag.

Anna

1/ TOD’S DRIVING SHOES HERE, 2/ POLO RALPH LAURENT SWIM SHORTS HERE , 3/ BOTTEGA VENETA CARDHOLDER HERE , 4/ SUNGLASSES HERE , 5/ TOM FORD PERFUME HERE , 6/ CHANEL BLEU PERFUME HERE , 7/MULTI STONE BRACELET HERE , 8/ WHITE T-SHIRT HERE, 9/ GROOMING KIT HERE , 10/ LEATHER WASH BAG HERE , 11/ ARM RUNNING BAND HERE, 12/ SONOS SPEAKERS HERE, 13/ NIKE SPORTS T-SHIRT HERE, 14/ BRACELET HERE

Leave a Reply