DERFOR HAR JEG VÆRET INAKTIV PÅ BLOGGEN

Hey pigerr

Jeg beklager at jeg slet ikke har fået skrevet på bloggen og først opdaterer jer nu, men jeg har skrevet SRO (studieretningsopgave) siden fredags og afleverede så først her i går. Det har været en utrolig hård opgave hvilket vil sige at jeg slet ikke har haft mulighed for atvære aktiv på de sociale medier – nu er jeg dog tilbage 🙂

Søren har i dag fødselsdag og bliver 20 år, så hans familie og jeg skal her i aften ud og fejre ham med sticks på tivoli hotellet. Jeg er typen som aldrig kan finde ud af hvad jeg skal give til min far, brødre og generelt drenge, så at finde en gave til Søren har virkeligt været noget af en udfordring- Jeg endte med at købe et par sko fra TOD’S til Søren, som er så lækre!

shirt/ GAP, skirt/ ISABEL MARANT, sneakers, ADIDAS CLIMACOOL 1

One thought on “DERFOR HAR JEG VÆRET INAKTIV PÅ BLOGGEN

Leave a Reply