PLACES TO EAT WHEN IN AMSTERDAM + GOING HOME

Cafe Bouwman

The Breakfast Club & a local italian restaurant

Kantjil Asian Restaurant

Hey piger

Jeg sidder nu i Amsterdams lounge i lufthaven, hvor vi får slappet lidt af samt spist inden vi begiver os ind i flyveren på vej tilbage mod København. Det har alt i alt været en fantastisk tur. Vi har fået gået og spist en masse, været kulturelle og overordnet bare hygget os ekstremt meget! Jeg har dog ikke fået shoppet så meget, udover at have købt et par hvide t-shirts fra Cos. Amsterdam er en super hyggelig by, og er charmerende på sin egen lille måde, med dens kanaler, som vi bl.a også fik sejlet i. Siden torsdags hvor vi ankom, har vi været utroligt heldige med vejret (21 grader et par af dagene), hvilket har betydet at vi har kunne have bare ben og let overtøj :-)!!!

Jeg har ovenfor fundet et gode restauranter/caféer som jeg har besøgt, som alle har været fantastiske og som jeg absolut synes at I skal prøve hvis i vælger at tage turen til Amsterdam <3

Knus og kys,

Anna

One thought on “PLACES TO EAT WHEN IN AMSTERDAM + GOING HOME

Leave a Reply