GUIDE: SÅDAN FÅR DU RÅD TIL AT REJSE

Hej søde læsere.

Eftersom at jeg har fået et par spørgsmål om hvordan jeg sparer op til rejser, har jeg tænkt mig at lave en guide til jer hvor mine egne-brugte tips indgår. Jeg håber at I kan bruge min advice, den har i hvert fald hjulpet mig selv med opsparingen!

Step 1. Medbring frokost hjemmefra

Da jeg gik i 1g brugte jeg alt alt ALT for mange penge på at købe mig selv frokost og snacks i kantinen samt i butikkerne i nærheden af mit gymnasie. I starten af 2.g begyndte jeg så at tage morgenmad hjemmefra som kunne bestå af: En banan/chiagrød/knækbrød og en frokost: rugbrøds-sandiwich m. pesto+Serrano – dette fungerede som en super udvej. Denne metode har gjort at jeg sparede et par tusinde ved at undgå køb i kantinen!

Step 2. Skaf dig et arbejde

At få et arbejde spiller en utrolig stor rolle, da pengene jo også skal komme ind og ikke kun stå stille. Jeg søgte om at arbejde i 42 Raw, hvilket jeg så endte med. Jeg tog en vagt 2 gange om ugen, og pludseligt begyndte min saldo på kontoen hurtigt at stige. Man behøver ikke tage en masse vagter for at få råd til at rejse (Self okay hvis man har lyst), men jeg tog kun et par enkelte og stadig kom pengene hurtigt så længe jeg ikke brugte pengene på mere end nødvendigt!

Step 3. Sælg dit klædeskab

Haha, med overskriften mener jeg at du skal åbne dit klædeskab, sortere hvilket du bruger/ikke bruger- og sælge alt det som du ikke bruger. Dette gjorde jeg, og det kan jeg love for hjalp! Jeg begyndte at tage billeder af mig selv i tøjet, og postede det på Trendsales bl.a (Secondo kunne også være et godt alternativ). Her satte jeg så en nypris+mindstepris for produktet, hvorefter tøjet blev solgt overraskende hurtigt!

-TIP: Tag billeder i godt dagslys, det fanger køberens interesse 🙂

Step 4. Billige tidspunkter at rejse

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at de dyre rejser ligger i ferierne, hvor de fleste måske ikke skal arbejde og derfor selv skal ud og rejse. Derfor fandt jeg hurtigt ud af at de billige rejser ligger i weekenderne når der IKKE er ferie. Når jeg har taget på Storby ferier i weekenderne har det selvfølgelig været dyrt, men stadig meget billigere end hvad det normalt havde kostet for 2 personer i en ferie.

TIPS:

-Book i god tid; flere hoteller samt billige flybilletter er ledige (Kan dog også godt blive billigere nu tættere man kommer på datoen, hvis flyet ikke er fyld op til den tid)

-Momondo.com er god til at finde billige flybilletter

-Hotels.com giver et stort udvalg af hoteller, hvor man kan indstille søgningen efter egen smag for hotel.

Jeg håber denne lille guide var helpful!

Kys,

Anna

One thought on “GUIDE: SÅDAN FÅR DU RÅD TIL AT REJSE

Leave a Reply