Min morgenmad

Godmorgen søde læsere!

Jeg vågnede i morges med Søren utroligt tidligt, pga lyset! Mit værelse er utroligt lyst i forvejen, og selvom jeg har sorte skodder for vinduet formår lyset desværre stadig at ramme mig så jeg vågner kl 06 om morgenen – dette er vildt rart, da jeg normalt er typen som har svært ved at stå tidligt op.
Overskuddet gjorde at S og jeg hurtigt forsvandt ned i køkkenet, hvor vi begyndte at blende jordbær, blåbær, bananer osv, som resulterede i 2x lækre acai bowls!

Knus, Anna

6 thoughts on “Min morgenmad

  1. Hej igen Anna. Vil du ikke lave et indlæg over hvordan du laver lækkert morgenmad, fx. den du har lavet i dette indlæg

  2. Skulle videon ikke have været ude idag? 😊 Selfølgelig helt iorden hvis du ikke har haft tid, syntes bare du havde skrevet det her på bloggen.

  3. Har du ét perfekt liv, eller har du det også svært nogle gange? Hvad synes du om Justin Bieber? Hvad er dit drømmejob? Er du en perfektionist, altså er du en 12-talspige? Beskriv dit drømmeliv? Hvordan holder du dig slank?

  4. Har du nogensinde fået kommentarer i virkeligheden om din Instagram? Og hvordan har du det med opmærksomheden omkring din blog? Jeg overvejer selv at starte en blog, men er bange for opmærksomheden, så har du nogle gode råd?

Leave a Reply