Min holdning til sponsorering på de sociale medier

Stan Smith med tyk hæl: KØB HER

Jeg modtog forleden mine yndlings smoothies fra Froosh – Udover de forskellige lækre smage som flaskerne har i sig, er de også utroligt sunde og mætter samtidig også. Froosh’s smoothies har siden jeg var en lille pige altid været en af de ting i supermarkedet, som jeg altid lagde ned i indkøbsvognen, når mine forældre kiggede væk , haha – derfor er jeg utroligt taknemmelig for at de skrev til mig og spurgte om jeg kunne være interesseret i at få tilsendt en kasse fyldt med dem!!

Jeg fik forleden spørgsmålet Siger du “ja” til alt spons?

Det er i dag blevet utroligt populært at store firmaer bruger “Bloggere/ Instagrammers” til at reklamere for deres produkter igennem de sociale medier. Dog er det begyndt at give en negativ affekt på mange af dem som gør det … Jeg har nemlig lagt mærke til at mange bloggere får kritik fra deres læsere, da læserne mener at der bliver skrevet for mange sponsorerede-indlæg og for lidt interessante og fangende indlæg. Da jeg så fik spørgsmålet “Siger du”ja” til alt spons?” i min Instagram-direct, tænkte jeg med det samme at jeg ville skrive et indlæg omkring det.

Jeg får hver dag mails fra adskillige firmaer, som tilbyder mig produkter. Disse produkter får man desværre ikke sådan “Bare”. For at få produktet skal man poste et billede af sig selv på de sociale medier, hvor produktet bliver “fremvist”. Der har flere gange være situationer hvor jeg har takket pænt nej til samarbejdsaftaler hvor penge har været involveret. Dette skyldes at jeg kun siger ja til de ting som jeg at ved jeg kommer til at bruge samt produkter som jeg ville elske at vise til mine læsere.

Jeg har flere gange som yngre oplevet at jeg followede en vildt interessant person på instagram, som jeg pludseligt mistede interessen for at følge, da profilen endte med at være en ren spons-profil. Jeg lærte virkelig her, at ens læsere virkelig kan miste interessen for at læse med/følge en hvis man siger ja til alt spons.

Så nej, jeg siger kun ja til de produkter som jeg selv ville kunne finde på at købe 🙂

3 thoughts on “Min holdning til sponsorering på de sociale medier

Leave a Reply