OM MIN TUR TIL NICE

Bomberjakke: HER (Brug rabatkoden: Annaastrup20 og få 20% )

Hey Piger

Så kom jeg endelig hjem fra Nice. Nok ikke hvad man præcis skriver efter en ferie, men da dette som sagt var en studietur m. skole hver morgen osv, er det dejligt at være hjemme og have weekend nu!

Lidt om min rejse:

Søren kørte mig til lufthavnen i søndags da kl var 05.00, hvor vi derefter sagde farvel ved “Kiss & fly” da vi var en smule forsinkede. Herefter mødtes jeg med min klasse hvor jeg tog et kort stop forbi Joe & The Juice, for at få noget lækker morgenmad. Flyet gik kl 7.30 så jeg ankom da kl var 9.50. Min studietur foregik som en slags “udveksling” hvor vi boede 2 og 2 sammen hos en fransk familie – og jeg var utrolig heldig med min familie dernede (udover at de kun kunne snakke fransk og ikke bare “lidt” engelsk) . Men vi blev så hentet i lufthavnen af hver vores værtsfamile som derefter kørte os hjem til vores hus, hvor vi pakkede ud. Dagene gik på fransk-undervisning fra kl 9.00-12.30, franske cafébesøg, vandreture, besøg på forskellige museer og generelt bare udforskning af byen’s smukke gader.

Jeg beklager jeg først har fået blogget nu, men med det hårde program dernede fik jeg slet ikke tid..

Knus og god søndag herfra!

Den smukke udsigt fra Lufthavnen i Nice

2 thoughts on “OM MIN TUR TIL NICE

  1. Laver du snart din “spørgerunde video”? Glæder mig helt vildt meget, til at lære dig bedre at kende!<3 Godt indlæg

Leave a Reply