JEG REJSER TIL NICE I MORGEN

Hej piger.

I dag står dagen på pakning! Dette gør det, da jeg i morgen rejser på studietur til Nice i Frankrig.

Jeg skal i morgen tidlig være i lufthavnen kl 05.45, hvorefter afgang er 07.30 og ankomst- 9.50. Jeg kan virkelig mærke at jeg har brug for noget varme samt noget d-vitamin fra solen af, da vejret i Danmark jo ikke liiige har vist sig på sit bedste. Vores lærer har lagt et hårdt program for dagene, men de består typisk at vandreture, smukke museumer, lidt undervisning og ellers bare hygge på caféer og stranden, så det glæder jeg mig til 🙂

Jeg satser på en forhåbentlig varm temperatur, selvom at jeg for en sikkerhedsskyld har pakket til bukser osv, så jeg ikke ender med at stå i shorts i koldt vejr- Jeg håber også at jeg har tid til at blogge dernede, og hvis ikke laver jeg selvfølgelig et stort indlæg om turen når jeg kommer hjem (Instagram billeder vil selvfølgelig blive postet).

Forsat god weekend til jer derude

Kys, Anna

5 thoughts on “JEG REJSER TIL NICE I MORGEN

Leave a Reply