MIN NYE CHANEL TASKE

Hey piger.

I dag er en meget speciel dag! Jeg har nemlig modtaget min første Chanel taske, som jeg har ventet på i snart 2 uger.

En Chanel taske har i utrolig lang tid stået øverst på min ønskeliste, dog valgte jeg istedet selv at begynde at spare op til den. Jeg var godt på vej sidste år, men valgte på daværende tidspunkt at købte en YSL taske istedet (fordi jeg ikke orkede at spare resten op- super dårlig indstilling haha).

YSL tasken fik jeg dog solgt, hvilket fik mig startet hurtigt op igen med min opsparing! Jeg endte så med at købe Chanel Caviar tasken i størrelsen: Jumbo til 27.000 kr. Jeg købte tasken af Trendsales brugeren Dedee som har vundet flere forskellige priser for bedste sælger derinde – dvs hun en super troværdig sælger som man kan stole på 🙂 Hun sælger brugte chanel tasker som er i god stand, og sender dem fra LA (hvor hun bor). Det har været et utroligt sikkert køb, da jeg fik sporing på pakken og fik ægthedsbevis med.

Jeg er utrolig glad for tasken og eftersom den er lidt stor i størrelsen får jeg plads til mere end bare pung og nøgler.

Knus

9 thoughts on “MIN NYE CHANEL TASKE

  1. Jeg forstår ikke helt du siger at det er din første chanel taske, for du har da flere tidligere billeder med en chanel taske på din instagram, bla et billede fra d 8 december, hvor du reklamerer for caseapp?:))

  2. wuaw en smuk taske. Vil du ikke lægge et link til den trendsales profil du har købt den fra så man kan være helt sikker på man køber fra den rigtige 😊

Leave a Reply