SÅDAN BLIVER JEG BRUN/ FÅR SOMMERGLØD

Hello girls

Jeg bliver tit spurgt om min brune farve er spraytan/solarium eller om det er noget som jeg er født med. Her kan jeg så fortælle jer at den brune farve ligger i en bodylotion som fremhæver min naturlige kulør. (På billeder er jeg brunere end jeg i virkeligheden er, eftersom jeg altid skruer op for kontrasten når billederne er lyse)

Når jeg får sol bliver jeg altid brun meget hurtigt, hvilket er noget som jeg har gjort siden jeg var helt lille også – denne farve går generelt først væk i slut september, hvilket derfor er dét måned hvor jeg begynder at bruge en bodylotion som fremhæver min naturlige farve og som giver mig en pæn glød. Jeg startede for 2 år siden med at bruge Dove Summer Glove “Fair to medium skin” i den lyse version, den virkede dog utroligt dårligt på mig, da jeg ikke kunne se nogen forskel farvemæssigt på min hud. Efterfølgende fandt jeg den i en “Medium to dark skin” udgave istedet som gav mig en mørkere kulør, men som så brun ud på en virkelig naturlig måde.

TIP TIL JER SOM KØBER EN SPRAYTAN:

-Jeg synes helt bestemt at man skal købe en slags creme som fremhæver ens farvetone, fremfor en Spraytan som giver huden en orange tone :/

-En creme som fremhæver ens egen naturlige farve er nemmere at påføre samt sprede ud på huden end en spraytan, som nemt kan give synlige brune kanter hvilket er noget de fleste helst vil undgå!

– “Self-tans” gør altid (!) de tørre områder på huden meget mørkere! Husk derfor altid at have skrubbet den tørre hud af mens du er i bad og påfør en god hudlotion på efter, så du får en blød hud!

6 thoughts on “SÅDAN BLIVER JEG BRUN/ FÅR SOMMERGLØD

  1. Bruger du den på hele kroppen, altså også ansigt og hænder? Hvad fordeler du det ud med, for at undgå det ligger sig i klatter og ender med at blive orange?

Leave a Reply