SÅDAN REDIGERER JEG MINE BILLEDER (STEP BY STEP)

Hey Piger

Så blev det i dag at det præcis er en uge siden at jeg sidst bloggede??? Sidste uge har uden tvivl været den mest stressende for mig pga afleveringer og generelt skolen, hvilket har været grunden til at jeg har været så inaktiv på bloggen 🙁 Nu er det blevet vinterferie, hvilket derfor betyder at jeg kan blogge så meget jeg vil igen!

Spørgsmålet “Hvordan redigerer du dine Instagram billeder” har været utroligt efterspurgt i både kommentarerne herinde, men specielt også i mine direct-beskeder på Instagram.

Mine billeder er typisk lyse med mørke toner og farver –SÅDAN REDIGERER JEG (STEP BY STEP)

1. Jeg starter ud på App’en “Facetune” hvor jeg bruger tandbørsten til at gøre vægge, gulve (hvad ellers har noget lyst i sig) hvidere. Dette har jeg gjort i snart 2 år, da jeg aldrig har været fan af at poste billeder hvor eks. væggene har gule skær.

2. derefter går jeg ind i Iphones indbyggede app “fotos”, hvor jeg bruger dens funktion hvor man kan skrue op for lysstyrke osv. Her skruer jeg først op for eksponeringen for at lysne billedet op. Efter det skruer jeg op for den mørke kontrast+ “sort punkt for at give billedet en god lysbalance.. Farven skruer jeg typisk også lidt op for 🙂

3. Sidste step er filteret som jeg til sidst bruger. Filteret finder jeg på “Afterlight” eller “Picfx” hvor jeg er god til at bruge forskellige udfra hvordan billedet ser ud.

FØR OG EFTER BILLEDE;

4 thoughts on “SÅDAN REDIGERER JEG MINE BILLEDER (STEP BY STEP)

  1. Ville være så fedt hvis du lavede et indlæg omkring Tips til eksamen, skolen og afleveringer – går du meget op i skolen, og er du egenligt en såkaldt “12-tals pige” knus!

Leave a Reply