5 REJSER SOM JEG SKAL PÅ FEB-AUGUST

Det kommer ikke som et chok at jeg elsker at rejse – for tiden har jeg rejst en smule meget med S, hvilket også kan ses på min Instagram haha – derfor har jeg også planlagt flere rejser

KOMMENDE REJSER INDTILVIDERE:

12-17 marts: Den første rejse som der er planlagt i mit skema er studietur til Nice med min Klasse, hvor vi 2 og 2 skal bo hos en familie som vi skal spise med osv. Dette er dog den eneste tur som jeg ikke glæder mig enormt meget til, da jeg ikke rigtig er “fan” af at bo hos mennesker som jeg ikke kender. Nice er dog en ekstremt lækker by, selvom det regner derhenne hele den uge vi er der ;-D

6-10 april: Denne gang går turen til Amsterdam med min familie. Jeg har altid virkelig gerne ville til Amsterdam, fordi det jo er en lækker by men specielt også pga af alle deres seværdigheder. Jeg har allerede nu planlagt at turen overordnet skal bestå af en masse hygge, shopping og så en tur til Anne Franks hus!

Weekend i slut-april: Tredje rejse er en julegave, som jeg fik af Søren. Destinationen er stadig ikke valgt, men vi tænker stadig over om det skal blive Rom, London, Island osv. Den rejse bliver nok en surprise, indtil jeg først skal af sted. (Skriv endelig i kommentaren hvis i har nogen gode rejse-forslag)

6 juli-13 juli: Sørens forældre har inviteret mig til Mallorca med søren selvfølgelig<3 

19 juli- 3 aug. Min familie har booket en rejse til Usa, hvor vi i 2 uger skal køre rundt til forskellige byer i Californien og bo.

Leave a Reply