INTERIOR DREAMING

Zebra tæppe: HER , Blå pude: HER , Hvid pude: HER , Bænk: HER , Lampe: HER

, Sort krukke: HER , Hvid krukke: HER , Sort skab: HER , Krukke ovenpå skab: HER

Hey tøser

Her til aften har jeg hygget mig lidt med Polyvore, hvorpå jeg har kreeret min egen lille “Drømme stue”, med lækre møbler & pynt, som altsammen kan købes på Ellos. Jeg har altid haft en stor passion indenfor indretning, hvilket jeg uden tvivl har arvet fra min mor af – Indretningen ville uden tvivl også være den største grund til jeg ville glæde mig til at flytte hjemmefra en dag . Jeg rykker om på mit værelse ca 2 gange om måneden, da jeg hurtigt bliver træt af hvor min seng, skrivebord og resten står (utrolig dårlig vane 😉 )

Kunne I tænke jer flere interior- indlæg?

Kys Herfra

Tæppe: HER

3 thoughts on “INTERIOR DREAMING

  1. Hej Anna, fedt indlæg ! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se helt almindelige outfitbilleder. Gerne fra din hverdag, da det altid er fedt at se lækre basicvarer og andet godt:)

Leave a Reply