#nouw30daychallenge!

Jeg hopper med på bølgen og deltager i Nouw’s #nouw30daychallenge , som går ud på at blogge hver eneste dag i 30 dage (fra d. 1 februar til d. 2 marts) !!

Jeg har forsøgt at udpege 3 punkter, hvorpå jeg skal forbedre mig den næste måned..

1: HYPPIGE INDLÆG

Jeg er desværre lidt dårlig til at poste nok, da jeg simpelthen har svært ved at finde tid med skole, kæreste, lektier, veninder osv – dette vil dog være min førsteprioritet at fikse.

2: MERE PERSONLIGT

Selvom mine læsere er utrolig søde til at komme med positiv feedback og vise en oprigtig interesse i min dagligdag, har jeg hele tiden haft en lille pessimist i baghovedet som holder mig tilbage for at fortælle mere dybdegående ting om mig selv – dette vil jeg dog imødekomme med langt mere åbenhed og positivitet.

3: GUIDES

Hvis jeg skal gøre mig nogen tanker om at udvikle mig over den næste måned, må jeg også blive bedre til at imødekomme de forespørgsler som mine fantastiske læsere kommer med – derfor vil jeg ugentligt køre et emne indenfor en af de ting som er blevet forespurgt, eksempelvis makeup, redigering, how to get a boyfriend osv.

Du kan læse mere om udfordringen her .

2 thoughts on “#nouw30daychallenge!

  1. Hei, hva synes du om Berlin? Vurderer å reise dit selv, mulig å komme med en liten guide? Er du naturlig brun eller bruker du selvbruning/tar solarium?

  2. Hvor er det fedt at du er med i denne udfordring! Elsker din blog og din insta, så det bliver mega fedt, at se endnu mere fra dig!!

Leave a Reply