MY SATURDAY MORNING

Pyjamas/ H&M HER i lange bukser , Iphone cover/ selvdesignet på http://www.caseapp.sek , Ørerringe/ Jane Kønig Chunky Hoops HER , Snoet ring/ Camille Brinch Jewellery HER , Halskæde/ Halberstadt HER

Hey Tøser

Sen-godmorgen fra mig af 🙂

Jeg vågnede i morges sent og veludhvilet derhjemme i min seng, sammen med søren – Han skulle på arbejde, så da han smuttede, hoppede jeg ned i køkkenet og hyggede mig med at lave noget lækkert og sundt morgenmad. Jeg plejer normalt at spise brød/usundt til morgenmad her i weekenderne, men eftersom jeg er begyndt at træne igen, tænkte jeg at jeg ville begynde at spise sundt også (for at få ren hud osv) og ligesom holde den sunde rutine i et stykke tid- Resten af min dag står på lektier og hygge med Søren senere, når han kommer hjem 🙂

5 thoughts on “MY SATURDAY MORNING

  1. Tycker din stil är väldigt snygg och inspirerande! kan du inte skriva lite om vad du har för inspirationskällor och om dina favorit-butiket? älskar din blogg, kram 😊)

  2. Hej Anna. Vild med din blog <3 Jeg skal på ferie til Dubai her i vinterferien, og mangler en bog at læse. Jeg er ikke selv den store læsehest, læser mest blogs og undertekster haha. Ville være super fedt hvis du lavede en lille “bog-guide” eller sådan noget? evt, i nogle forskellige kategorier 😊 keep up with the good work ! kys

  3. hvad gør du mere for at holde din hud ren. Hvad laver dig og din kæreste når i er sammen. Gode cafeer til veninder?
    Kram

Leave a Reply