MIN TRÆNINGSRUTINE

Short/ Nike , Sports BH/ Nike , Sneakers/ Adidas , Snoet ring: HER

Hey piger.

Da en træningsrutine har været utroligt efterspurgt fra mange af jer, har jeg valgt at lave et lille indlæg, så I alle kan få inspiration til jeres egen træning derhjemme! Jeg træner sjældent, men er først nu begyndt at træne så stille og roligt igen, da jeg har fået løbebånd igen i mit træningsrum (det gamle var nemlig gået i stykker)

Når jeg træner bruger jeg dette program:

-3 km løb på løbebånd

-30 jumping jacks

-3×20 leg raiser på hvert ben

-30 mavebøjninger

-30 rygbøjninger

-Udstrækning i 5 min

Skriv gerne i kommentaren for specifikke spørgsmål!

kys

4 thoughts on “MIN TRÆNINGSRUTINE

  1. Du er så inspirerende, jeg har fulgt deg på instagram siden sommerferien . Du og kjæresten din reiser utrolig ofte. Hvordan kan det ha råd til det?

Leave a Reply