Torsdagsbagning + Skriv forslag til kommende indlæg

Hey piger!

Selvom jeg normalt ikke er typen som hverken er kagefreak eller bager, valgte jeg dog at bage disse lækre cinnamon buns, som smagte alt for godt (Opskrift kan findes HER) !

Jeg har fortiden fokuseret en del på at mine indlæg skal have stor fokus på det personlige, da det var en stor efterspørgsel i kommentaren – dog vil jeg utroligt gerne bede om forslag fra jer af, med forslag til emner som I gerne vil læse (guides/tutorials)???? Skriv endelig til mig i direct på instagram

10 thoughts on “Torsdagsbagning + Skriv forslag til kommende indlæg

  1. Ville være super fedt men en lille video, hvor du besvarer nogle efterspurgte spørgsmål! Jeg er fan af din blog! Super inspirerende, og bliver helt glad når der er er nyt indlæg<3

  2. Vil gerne se et indlæg om hvordan du redigerer din Instagram og hvilke profiler du finder inspirende, billeder af sine outfits og nogle indlæg hvor du besvarer spørgsmål og ting i den stil !!!!

  3. Det ville være enormt skønt med nogle indlægs omkring din træningsrutine, hvor du får alt din inspiration fra, og hvem du ser op til:)

  4. Din blog er enormt inspirerende samt din Instagram. Igen vil det være enormt interessant ,hvis du lavede en video, hvor du svarer på spørgsmål – så man kan lære dig bedre at kende. Plus samt andre videoer fra din hverdag. Ellers vil det være så fedt at høre om hvordan du vedligeholder din tan eller evt. hvordan du redigerer dine billeder fra Instagram – og guides til hvem der er inspirerende på Insta.

  5. Vil utroligt gerne høre noget om din trænings og hudpleje rutine! Ting og sager om hvad du laver efter skole osv. Gode spots og caféer omkring Kbh! Noget omkring dit liv og tanker om forskellige ting! Noget, hvor du evt laver en spørgerunde som video osv osv 😊 <3

Leave a Reply