#SickdaysSuck + Jeg rejser til LONDON på fredag!

Hey Pigerr

Jeg har desværre været virkelig inaktiv siden mit sidste indlæg d. 22 dec, hvilket skyldes stress op til julen + nytår.. Jeg havde en fantastisk juleaften med min familie, som bestod af et dejligt selskab og god mad!! Jeg fik en masse fantastisk gaver – (Indlæg evt?), så alt var perfekt den dag. Mellem jul og nytår blev jeg desværre syg, med ondt i halsen, feber osv… Dog fejrede jeg nytårsaften afslappende og perfekt med min kæreste oppe i mit sommerhus, hvor vi fik lækker mad og så på fyrværkeri udover havet..

Jeg rejser til London på fredag, så jeg må bare krydse fingre for at min selvpleje med Panodiler og te kan gøre mig rask i en fart!

-Skriv endelig hvis I har nogle forslag til indlæg! (bl.a. når jeg er i London)

8 thoughts on “#SickdaysSuck + Jeg rejser til LONDON på fredag!

  1. Det ku’ være super nice med nogle billeder af dine outfits derfra, hvor du deler dem op i temaer, fx. når du skal ud og drikke kaffe osv…
    -God tur:**

Leave a Reply