New Years Eve/Christmas Dresses

Øverst fra venstre af: / Silky High neck dress: HER / Silky Strappy playsuit: HER / Shoulder mini dress: HER

Nederst fra venstre af: / Silky Cami Dress: HER / Wrap tie waist playsuit: HER / Bodycon dress Nude: HER

Nu hvor at nytår er lige rundt om hjørnet, har jeg fundet et par flotte kjoler samt playsuits fra Missguided.com , som jeg overordnet synes er en hjemmeside med en MASSE flotte og lækre kjoler, som kan bruges til Nytår og jul. De udvalgte kjoler, er helt klart kjoler som jeg kunne finde på at tage på til lignende begivenheder, da de allesammen uden tvivl falder i min smag!!(øverste playsuit i midten har jeg på HER )

-Skriv endelig ønsker mht. indlæg som I ønsker fra mig af, i kommentaren!

2 thoughts on “New Years Eve/Christmas Dresses

  1. hov, fik vist sendt min kommentar for hurtigt. Men super fine kjoler! de ville dog klæ en sommerbrun hud bedre fremfor en vinterbleg! ville derfor høre om du har en selvbruner du kan anbefale? :*

Leave a Reply