Julefrokost på Sølyst

/Dress, Paul & Joe / Bag, Chanel/ Ring, Ole Lyngaard HERE / Boots, Ellos /

Hej piger.
Som i kan se udfra billederne, var jeg i søndags til den hyggeligste julefrokost med min familie på Sølyst, som bestod af et fantastisk selskab samt lækker mad! Dette var selvfølgelig med til at sætte mig i lidt mere julestemning end jeg i forvejen var. Hvis I har nogle gode ideer til næste indlæg, er I mere end velkommen til at skrive dem i kommentaren. Kys

12 thoughts on “Julefrokost på Sølyst

  1. Du må virkelig gerne skrive, om noget personligt, dine beauty rutiner, hvordan du holder dig så slank, gode steder i Kbh området osv <3

  2. Et indlæg om hvilke produkter du bruger til at blive/for blive så lækker brun! og pæne bikinier (skal snart på ferie nemlig)

  3. Outfits ! Tøj ønsker, hvad du bruger af make up, pæne tasker (high-end og nogle pæne som er billigere, men stadig mærke), mere om dig selv, noget om din insta (sådan inspi, og redigering) 😊 held og lykke med din blog 😊

Leave a Reply