24 Ideas for christmas wishes December 2016

1. Bobbi Brown powder , 2. Tromborg face & body shine , 3. Climacool 1 sneakers , 4. H&m pyjamas , 5. Chunky Hoops , 6. Étoile Isabel Marant scarf , 7. Tag Necklace , 8. Yoga Mat , 9. Jane Kønig øreringe , 10. Dark blue jeans , 11. Missoni Socks , 12. Ganni lingeri , 13. Mason Pearson Hair Brush , 14. Tom Ford , 15. Hoop Earrings , 16. Bobbi Brown foundation , 17. Ganni Boots , 18 Cashmere hat , 19. Anni lu , 20. Bracelet , 21. Zara knit , 22. Zara pants , 23. Facial Cleanser , 24. 🙂

Så er det blevet d. 3 december, hvilket vil sige at der bliver bedt om ønskelister fra familie og venner. Derfor har jeg fundet inspiration samt fine ønsker fra mig selv af, som primært består af tøj, sko og smykker, som jeg natuligvis vil dele med jer som ikke har fået skrevet ønskelisten færdig. Håber at den kan hjælpe nogle af jer! 🙂

God dag,

kys!

3 thoughts on “24 Ideas for christmas wishes December 2016

  1. Ja det gør jeg. Men jeg tager screenshot af billedet, og poster det som et billede i mit indlæg. Polyvore er nemlig ikke tilknyttet andre blogs end bloggersdelight❤️

Leave a Reply