Header

  IMG_3682.JPG.jpegIMG_3683.JPG  

Hey Piger

Jeg modtog her forleden disse vildt fede sneakers fra Nike. Jeg elsker hvide sneakers m. lidt hæl da det jo gør mig lidt højere- derfor er det vildt rart at disse sko opfylder kravene helt! I kan købe dem her til 1449 kr. Det har derudover også regnet ufatteligt meget i dag, og taget i betragtning af at det var min første dag at have dem på er de hverken blevet gennemblødte eller beskidte, så det er fedt! :-)

//I recently received these new pair of Nike sneakers from Junkyard.com. Buy them here//

Likes

Comments

Eye lashes by Lashesbykamma

I recently got my eyelashes done by the sweetest @lashesbykamma. Before trying it out for the first time this other day, I feared it would look fake and unnatural, but after my visit at this girl's clinic I'm surprised by how natural it looks! Check out her Instagram here

//Jeg fik her for nyligt lavet mine vipper hos den sødeste @lashesbykamma. Jeg har aldrig rigtig kunne lide tanke om at få lavet falske øjenvipper, da jeg altid har haft en idé om at det ville se for falsk og unaturligt ud. Men da jeg så besluttede mig for at takke ja til tilbuddet om at få lavet vipper blev jeg utroligt overrasket over det endelige resultat- det  så nemlig  ekstremt naturligt ud.

Tjek hendes Instagram ud her //  

 

Likes

Comments

Subscribe