Header

Hey pigerr

Jeg beklager at jeg slet ikke har fået skrevet på bloggen og først opdaterer jer nu, men jeg har skrevet SRO (studieretningsopgave) siden fredags og afleverede så først her i går. Det har været en utrolig hård opgave hvilket vil sige at jeg slet ikke har haft mulighed for atvære aktiv på de sociale medier - nu er jeg dog tilbage :-)


Søren har i dag fødselsdag og bliver 20 år, så hans familie og jeg skal her i aften ud og fejre ham med sticks på tivoli hotellet. Jeg er typen som aldrig kan finde ud af hvad jeg skal give til min far, brødre og generelt drenge, så at finde en gave til Søren har virkeligt været noget af en udfordring- Jeg endte med at købe et par sko fra TOD'S til Søren, som er så lækre!

shirt/ GAP, skirt/ ISABEL MARANT, sneakers, ADIDAS CLIMACOOL 1

Likes

Comments

white shirt with blue pattern/ GANNI HERE , matching skirt/ GANNI HERE , white sneakers/EYTYS HERE , white shirt/ H&M HERE, khaki green trousers/H&M HERE, sterling silver ring, MARLENE JUHL JØRGENSEN HERE

Hey piger

Det kan måske ikke ligefrem ses på vejret, men det er altså blevet forår!! Det vil sige at det er blevet tid til at tage liiidt lettere tøj på- derfor har jeg fundet nogle vildt lækre ting, som jeg selv kunne finde på at købe/nok snart køber!

Kys,

Anna

Likes

Comments

Q & A

Hvad er din største frygt? Er du bange for at flyve?

-Min største frygt er helt klart at miste nogen som jeg holder af/ familie eller venner-Nej, men da jeg var lille havde jeg utroligt meget flyskræk, eftersom at jeg havde oplevet en forfærdelig flyvetur til mit sommerhus i Sydafrika inden da. Nu elsker jeg at flyve :D


Det ser ud til at du er på mange fine rejser, hvordan har du råd til dette som ung?

Jeg har lavet en guide HER til hvordan jeg sparer op til mine rejser og andre store køb :-)


Sølvarmbåndet som din kæreste og dig begge har, hvor er det købt? og står der A på hans ligesom der står S på dit?

Det er specialdesignet, men ja der står A på hans og så vores dato indgraveret på indersiden af armbåndet- Hvor gammel er din kæreste?

Søren er 19 og bliver 20 år her d. 27 april


Tegner du dine bryn op og bruger du mascara?

Nej, jeg får farvet mine vipper og bryn hver 3 uge hos frisøren

Hvor høj er du?

167

Hvad bruger du til at tage billeder med?

Jeg bruger min Iphone. Jeg har et canon 650d som jeg tabte, så glasset er smadret- men så snart jeg har fået taget mig sammen og afleveret det til reparation vil jeg uden tvivl begynde at bruge det igen :)


Hvad råder du til, hvis man gerne vil have en succesrig Instagram som dig?

-Hmm, jeg synes at man skal tage billeder som "kommer" til en, altså forstået som i at man ikke skal "lede" efter gode instamoments, men at billederne ligesom kommer til en, så snart man spotter noget vildt flot.

-Brug tid på din redigering (Husk at pudse dit kamera før du tager et billede så kvaliteten bliver god - mit kamera er f.eks altid fedtet fordi jeg altid har den i hånden)


Næste rejse du skal på og hvad skal du derhenne

Min næste rejse er min julegave som jeg fik af søren - vi skal bare lige finde ud af hvilken destination det denne gang skal være - ellers er det "fastlagte" Mallorca som er med Søren og hans fam, hvor vi skal til bryllup + nogle bryllupsfester nogle af aftenerne. Ellers skal vi bare skal slappe af ved poolen <3 Læs om mine kommende rejser HER


Det bedste råd til flot hud?

1. Vask huden godt med vand om morgenen når du står op/ om aftenen inden du går i seng

2. Lad være med at rør dit eget ansigt hvis du ikke har vasket hænder lol


Hvordan redigerer du dine billeder?

Jeg tager mine billeder i godt lys, og bruger effekter fra VSCOcam- læs om hvordan jeg redigerer mine billeder HER


Hvad er din livret?

Alt thai mad hvor ris, kylling osv indgår vil altid være min yndlingsret/ Steak med bearnaise og fries + en god salat vil også altid ligge blandt favoritterne!


Er du forkælet?

Det synes jeg bestemt ikke. Nogle ting får jeg andre ting må jeg selv spare op til- jeg mangler i hvert fald ikke noget


Hvordan holder du dig så slank og hvad motiverer dig?

Jeg dropper mellemmåltider og holder mig fra kage osv. Slik er det eneste som jeg dog ikke lige kan holde mig fra haha :-) At have en kæreste er nok det som motiverer mig mest

Hey piger

Eftersom at jeg i min sidste q&a video ikke fik besvaret alles spørgsmål, fik I lige nogle af de sidste svar her: Mange af spørgsmålene her er spørgsmål som jeg har fået tilsendt i min direct på Insta

Fortsat god fredag!

Anna


Likes

Comments

Cafe Bouwman

The Breakfast Club & a local italian restaurant

Kantjil Asian Restaurant

Hey piger

Jeg sidder nu i Amsterdams lounge i lufthaven, hvor vi får slappet lidt af samt spist inden vi begiver os ind i flyveren på vej tilbage mod København. Det har alt i alt været en fantastisk tur. Vi har fået gået og spist en masse, været kulturelle og overordnet bare hygget os ekstremt meget! Jeg har dog ikke fået shoppet så meget, udover at have købt et par hvide t-shirts fra Cos. Amsterdam er en super hyggelig by, og er charmerende på sin egen lille måde, med dens kanaler, som vi bl.a også fik sejlet i. Siden torsdags hvor vi ankom, har vi været utroligt heldige med vejret (21 grader et par af dagene), hvilket har betydet at vi har kunne have bare ben og let overtøj :-)!!!

Jeg har ovenfor fundet et gode restauranter/caféer som jeg har besøgt, som alle har været fantastiske og som jeg absolut synes at I skal prøve hvis i vælger at tage turen til Amsterdam <3

Knus og kys,

Anna

Likes

Comments

UPDATE:

Hey tøser

Vejret i Amsterdam er såå lækkert, så jeg valgte selfølgelig at tage bare ben i dag! Jeg er allerede så småt begyndt at tage små optagelser til vloggen som senere hen når jeg er kommet hjem til Dk vil blive publiceret. Vi har udforsket meget, og besøgt små hyggelige caféer, hvilket I måske har lagt mærke til på min Instagram.

Kyss

BOMBER JACKET/ H&M , SNEAKERS/ STAN SMITH KØB HER , DRESS/ SONIARYKIEL , BAG/ CHANEL

Likes

Comments

Jeg fik i går klippet mit hår (4 cm)! Det lyder ikke som meget; men det kan tydeligt ses at lokkerne røg.


AMSTERDAM NOW

Hey piger

Jeg sidder nu i lufthavnen på Joe & The juice med min familie og Søren, hvor vi venter på vores frokost. Turen går til Amsterdam, og jeg tænker at jeg dagligt vil opdatere jer med outfit billeder herfra, og evt en vlog når jeg kommer hjem?
Skriv endelig! hvis I har nogle speciel requests:-)

Vi hopper ind i flyet her nu

Fortsat god torsdag!

kys, Anna


Likes

Comments

Kjole/ Zara , Sandaler/ Birkenstock , Ringe: Camillebrinch (brug koden ANNAASTRUP og få 10% på alle smykker)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej søde læsere

Jeg tænkte at I i dag endelig skulle få lov til at få et rigtigt overblik over mit værelse, nu hvor mange af jer har spurgt om jeg kunne vise det frem - so here you go :-) Mit værelse er utroligt basic, så jeg tænker at jeg snart tager ud og køber noget grønt - kaktus / lille palme eller noget, så mit værelse kan få lidt mere liv.

Hvis I har nogen spørgsmål omkring hvor smykkerne er fra, skriver I bare i kommentaren!


Fortsat god lørdag

Kys, Anna

Likes

Comments

Subscribe