Header

Hey piger

I må undskyld jeg ikke lige fik blogget i går og i forgårs, men skolen har været utrolig stressende pt med mange afleveringer osv, meen nu har jeg heldigvis weekend! Jeg havde helt glemt at spise i dag, så da jeg kom hjem fra skole, lavede jeg en utrolig lækker omgang smoothie som bestod af ananas, mango, banan og mynte (mættede overraskende meget, og ja begge glas var til mig selv :-) )

Jeg modtog forleden denne vildt lækre hoodie fra Vingt-Cinq Pièces, som jeg er ekstremt glad for. Der står "APPORTEZ-MOI DES FLEURS" på den, som på engelsk betyder "Bring me flowers". Jeg synes den er super enkelt og fin og samtidig rigtig behagelig at have på. Jeg bruger normalt Small i alt tøj, men denne hoodie skal købes i medium hvis man normalt bruger str S.

Hoodie: Købes her

Mine fine øreringe er fra By.beadskbh. Jeg er super glade for dem, og jeg kommer helt klart til at benytte mig meeeget af dem til sommer, til sommerbrun hud + hvidt tøj!

Øreringe: Kan købes her

Jeg vil forresten gerne takke jer alle for at jeg ligger nr 5 i Danmark, som mest besøgte blog!! det betyder så meget<3

Knus og kys

Anna

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej søde læsere.

Eftersom at jeg har fået et par spørgsmål om hvordan jeg sparer op til rejser, har jeg tænkt mig at lave en guide til jer hvor mine egne-brugte tips indgår. Jeg håber at I kan bruge min advice, den har i hvert fald hjulpet mig selv med opsparingen!


Step 1. Medbring frokost hjemmefra

Da jeg gik i 1g brugte jeg alt alt ALT for mange penge på at købe mig selv frokost og snacks i kantinen samt i butikkerne i nærheden af mit gymnasie. I starten af 2.g begyndte jeg så at tage morgenmad hjemmefra som kunne bestå af: En banan/chiagrød/knækbrød og en frokost: rugbrøds-sandiwich m. pesto+Serrano - dette fungerede som en super udvej. Denne metode har gjort at jeg sparede et par tusinde ved at undgå køb i kantinen!


Step 2. Skaf dig et arbejde

At få et arbejde spiller en utrolig stor rolle, da pengene jo også skal komme ind og ikke kun stå stille. Jeg søgte om at arbejde i 42 Raw, hvilket jeg så endte med. Jeg tog en vagt 2 gange om ugen, og pludseligt begyndte min saldo på kontoen hurtigt at stige. Man behøver ikke tage en masse vagter for at få råd til at rejse (Self okay hvis man har lyst), men jeg tog kun et par enkelte og stadig kom pengene hurtigt så længe jeg ikke brugte pengene på mere end nødvendigt!

Step 3. Sælg dit klædeskab

Haha, med overskriften mener jeg at du skal åbne dit klædeskab, sortere hvilket du bruger/ikke bruger- og sælge alt det som du ikke bruger. Dette gjorde jeg, og det kan jeg love for hjalp! Jeg begyndte at tage billeder af mig selv i tøjet, og postede det på Trendsales bl.a (Secondo kunne også være et godt alternativ). Her satte jeg så en nypris+mindstepris for produktet, hvorefter tøjet blev solgt overraskende hurtigt!

-TIP: Tag billeder i godt dagslys, det fanger køberens interesse :-)


Step 4. Billige tidspunkter at rejse

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at de dyre rejser ligger i ferierne, hvor de fleste måske ikke skal arbejde og derfor selv skal ud og rejse. Derfor fandt jeg hurtigt ud af at de billige rejser ligger i weekenderne når der IKKE er ferie. Når jeg har taget på Storby ferier i weekenderne har det selvfølgelig været dyrt, men stadig meget billigere end hvad det normalt havde kostet for 2 personer i en ferie.

TIPS:

-Book i god tid; flere hoteller samt billige flybilletter er ledige (Kan dog også godt blive billigere nu tættere man kommer på datoen, hvis flyet ikke er fyld op til den tid)

-Momondo.com er god til at finde billige flybilletter

-Hotels.com giver et stort udvalg af hoteller, hvor man kan indstille søgningen efter egen smag for hotel.

Jeg håber denne lille guide var helpful!


Kys,

Anna

Likes

Comments

Heeej piger, så er min q&a video ude. I må virkelig undskylde den lange ventetid- Jeg beklager at jeg ser så sur og fraværende ud i videoen, men det skyldes altså at jeg er ekstremt træt samt blevet syg :-(

Likes

Comments

Godmorgen søde læsere!

Jeg vågnede i morges med Søren utroligt tidligt, pga lyset! Mit værelse er utroligt lyst i forvejen, og selvom jeg har sorte skodder for vinduet formår lyset desværre stadig at ramme mig så jeg vågner kl 06 om morgenen - dette er vildt rart, da jeg normalt er typen som har svært ved at stå tidligt op.
Overskuddet gjorde at S og jeg hurtigt forsvandt ned i køkkenet, hvor vi begyndte at blende jordbær, blåbær, bananer osv, som resulterede i 2x lækre acai bowls!


Knus, Anna

Likes

Comments

Stan Smith med tyk hæl: KØB HER

Jeg modtog forleden mine yndlings smoothies fra Froosh - Udover de forskellige lækre smage som flaskerne har i sig, er de også utroligt sunde og mætter samtidig også. Froosh's smoothies har siden jeg var en lille pige altid været en af de ting i supermarkedet, som jeg altid lagde ned i indkøbsvognen, når mine forældre kiggede væk , haha - derfor er jeg utroligt taknemmelig for at de skrev til mig og spurgte om jeg kunne være interesseret i at få tilsendt en kasse fyldt med dem!!


Jeg fik forleden spørgsmålet "Siger du "ja" til alt spons?"

Det er i dag blevet utroligt populært at store firmaer bruger "Bloggere/ Instagrammers" til at reklamere for deres produkter igennem de sociale medier. Dog er det begyndt at give en negativ affekt på mange af dem som gør det ... Jeg har nemlig lagt mærke til at mange bloggere får kritik fra deres læsere, da læserne mener at der bliver skrevet for mange sponsorerede-indlæg og for lidt interessante og fangende indlæg. Da jeg så fik spørgsmålet "Siger du"ja" til alt spons?" i min Instagram-direct, tænkte jeg med det samme at jeg ville skrive et indlæg omkring det.

Jeg får hver dag mails fra adskillige firmaer, som tilbyder mig produkter. Disse produkter får man desværre ikke sådan "Bare". For at få produktet skal man poste et billede af sig selv på de sociale medier, hvor produktet bliver "fremvist". Der har flere gange være situationer hvor jeg har takket pænt nej til samarbejdsaftaler hvor penge har været involveret. Dette skyldes at jeg kun siger ja til de ting som jeg at ved jeg kommer til at bruge samt produkter som jeg ville elske at vise til mine læsere.

Jeg har flere gange som yngre oplevet at jeg followede en vildt interessant person på instagram, som jeg pludseligt mistede interessen for at følge, da profilen endte med at være en ren spons-profil. Jeg lærte virkelig her, at ens læsere virkelig kan miste interessen for at læse med/følge en hvis man siger ja til alt spons.

Så nej, jeg siger kun ja til de produkter som jeg selv ville kunne finde på at købe :-)

Likes

Comments

Hoodie: KØB HER (Grøn) - Jeg har også disse hoodies i grå samt sandfarvet

SANDFARVET: KØB HER

GRÅ: KØB HER

Stan Smith Sneakers (Tykkere hæl): KØB HER


Hej Piger

Hvis I ikke har set mit seneste billede på Instagram, hoster jeg i samarbejde med Junkyard.dk en konkurrence om et gavekort på 1500 kr til deres shop. Alt mit tøj på billedet er fra deres side,

I kan deltage i konkurrencen om gavekortet HER!


I Samarbejde med: Junkyard.dk

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bomberjakke: HER (Brug rabatkoden: Annaastrup20 og få 20% )

Hey Piger

Så kom jeg endelig hjem fra Nice. Nok ikke hvad man præcis skriver efter en ferie, men da dette som sagt var en studietur m. skole hver morgen osv, er det dejligt at være hjemme og have weekend nu!

Lidt om min rejse:

Søren kørte mig til lufthavnen i søndags da kl var 05.00, hvor vi derefter sagde farvel ved "Kiss & fly" da vi var en smule forsinkede. Herefter mødtes jeg med min klasse hvor jeg tog et kort stop forbi Joe & The Juice, for at få noget lækker morgenmad. Flyet gik kl 7.30 så jeg ankom da kl var 9.50. Min studietur foregik som en slags "udveksling" hvor vi boede 2 og 2 sammen hos en fransk familie - og jeg var utrolig heldig med min familie dernede (udover at de kun kunne snakke fransk og ikke bare "lidt" engelsk) . Men vi blev så hentet i lufthavnen af hver vores værtsfamile som derefter kørte os hjem til vores hus, hvor vi pakkede ud. Dagene gik på fransk-undervisning fra kl 9.00-12.30, franske cafébesøg, vandreture, besøg på forskellige museer og generelt bare udforskning af byen's smukke gader.

Jeg beklager jeg først har fået blogget nu, men med det hårde program dernede fik jeg slet ikke tid..

Knus og god søndag herfra!

Den smukke udsigt fra Lufthavnen i Nice

Likes

Comments

Hej piger.

I dag står dagen på pakning! Dette gør det, da jeg i morgen rejser på studietur til Nice i Frankrig.

Jeg skal i morgen tidlig være i lufthavnen kl 05.45, hvorefter afgang er 07.30 og ankomst- 9.50. Jeg kan virkelig mærke at jeg har brug for noget varme samt noget d-vitamin fra solen af, da vejret i Danmark jo ikke liiige har vist sig på sit bedste. Vores lærer har lagt et hårdt program for dagene, men de består typisk at vandreture, smukke museumer, lidt undervisning og ellers bare hygge på caféer og stranden, så det glæder jeg mig til :-)

Jeg satser på en forhåbentlig varm temperatur, selvom at jeg for en sikkerhedsskyld har pakket til bukser osv, så jeg ikke ender med at stå i shorts i koldt vejr- Jeg håber også at jeg har tid til at blogge dernede, og hvis ikke laver jeg selvfølgelig et stort indlæg om turen når jeg kommer hjem (Instagram billeder vil selvfølgelig blive postet).

Forsat god weekend til jer derude

Kys, Anna


Likes

Comments

Hey Piger

Jeg har samlet et lille overblik over 10 af mine yndlingsfilm som jeg kan finde på at se en fredag/lørdag-aften, sammen med Søren og en god blanding af slik :P - jeg har utroligt mange film som jeg elsker, så jeg har 100% glemt nogle.

Selvom jeg nok er den største fan af gyserfilm, er der aldrig en film indenfor lige den kategori som jeg kan se mere end én gang - de fleste mennesker som jeg kender er ikke vilde med gyserfilm, så når jeg endelig er alene finder jeg mig altid en god gyser som jeg aldrig har set før på Netflix :-)

?Kys, Anna

Likes

Comments

Restaurant Address i Hellerup

Hey piger

Jeg spiste forleden på denne fantastiske restaurant ved navn "Address". Restauranten serverede en masse fisk (ikke fan, men for jeg som er :D ) Man kunne heldigvis ud fra alle fiskeretterne vælge kalvemørbrad som jeg valgte og som smagte fantastisk!

Udover den lækre mad skulle min nye taske selvfølgelig også liige med på billedet :-)

God aften derude!

Kys

Likes

Comments

Jeg modtog i går denne vildt flotte sølv halskæde som kan ses ovenfor. Den er håndlavet og er af sterling sølv, super lækker!! Den spicer en kedelig og basic t shirt op, hvilket jeg synes er ret cool. Den kan købes HER til 1500 kr og kan også fås i Guld.


1/ HER til 99 kr (H&M) , 2/ HER til 400 kr (Ganni) , 3/ HER til 499 kr (Munthe) , 4/ HER til 149 kr (H&M) , 5/ HER til 1599 kr (Ganni)

Likes

Comments

Subscribe