Header

Hey piger.

I dag er en meget speciel dag! Jeg har nemlig modtaget min første Chanel taske, som jeg har ventet på i snart 2 uger.

En Chanel taske har i utrolig lang tid stået øverst på min ønskeliste, dog valgte jeg istedet selv at begynde at spare op til den. Jeg var godt på vej sidste år, men valgte på daværende tidspunkt at købte en YSL taske istedet (fordi jeg ikke orkede at spare resten op- super dårlig indstilling haha).

YSL tasken fik jeg dog solgt, hvilket fik mig startet hurtigt op igen med min opsparing! Jeg endte så med at købe Chanel Caviar tasken i størrelsen: Jumbo til 27.000 kr. Jeg købte tasken af Trendsales brugeren Dedee som har vundet flere forskellige priser for bedste sælger derinde - dvs hun en super troværdig sælger som man kan stole på :-) Hun sælger brugte chanel tasker som er i god stand, og sender dem fra LA (hvor hun bor). Det har været et utroligt sikkert køb, da jeg fik sporing på pakken og fik ægthedsbevis med.

Jeg er utrolig glad for tasken og eftersom den er lidt stor i størrelsen får jeg plads til mere end bare pung og nøgler.

Knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey piger.

Jeg modtog i lørdags denne vildt lækre samt fake pelsjakke fra Trendday som kan købes HER til 1899 kr (Min er Str XS da den er kæmpe). Udover at den er enorm stor synes jeg den er super elegant og flot+ den holder holder på varmen her i det kolde vejr.

Jeg tog i dag et smut forbi Joe & The juice m. sallypigen :P

Likes

Comments

BUKSER/ American Vintage , SNEAKERS/ Adidas Climacool 1 , CARDIGAN/ Style Butler , ØRERINGE/ Jane Kønig , Taske / Chanel Medium lammeskind

Likes

Comments

Hello girls

Jeg bliver tit spurgt om min brune farve er spraytan/solarium eller om det er noget som jeg er født med. Her kan jeg så fortælle jer at den brune farve ligger i en bodylotion som fremhæver min naturlige kulør. (På billeder er jeg brunere end jeg i virkeligheden er, eftersom jeg altid skruer op for kontrasten når billederne er lyse)

Når jeg får sol bliver jeg altid brun meget hurtigt, hvilket er noget som jeg har gjort siden jeg var helt lille også - denne farve går generelt først væk i slut september, hvilket derfor er dét måned hvor jeg begynder at bruge en bodylotion som fremhæver min naturlige farve og som giver mig en pæn glød. Jeg startede for 2 år siden med at bruge Dove Summer Glove "Fair to medium skin" i den lyse version, den virkede dog utroligt dårligt på mig, da jeg ikke kunne se nogen forskel farvemæssigt på min hud. Efterfølgende fandt jeg den i en "Medium to dark skin" udgave istedet som gav mig en mørkere kulør, men som så brun ud på en virkelig naturlig måde.


TIP TIL JER SOM KØBER EN SPRAYTAN:

-Jeg synes helt bestemt at man skal købe en slags creme som fremhæver ens farvetone, fremfor en Spraytan som giver huden en orange tone :/

-En creme som fremhæver ens egen naturlige farve er nemmere at påføre samt sprede ud på huden end en spraytan, som nemt kan give synlige brune kanter hvilket er noget de fleste helst vil undgå!

- "Self-tans" gør altid (!) de tørre områder på huden meget mørkere! Husk derfor altid at have skrubbet den tørre hud af mens du er i bad og påfør en god hudlotion på efter, så du får en blød hud!

Likes

Comments

Min familie, Søren og jeg tog i går op til mit sommerhus som ligger ved Vejby Strand - vores have har en trappe som går direkte ned til stranden og eftersom at vejret var fantastisk i går, gik vi en lang tur langs stranden. Resten af aftenen bestod af en Bøf bearnaise efterfulgt af hygge med bland selv slik :-)

Vi vågnede i morges veludhvilede og friske og lavede dernæst en lækker morgenmad, hvorefter vi kørte til Gilleleje hvor vi fik en lækker frokost.

-Skriv nogle ønsker for indlæg !

Likes

Comments

Hey Piger

Så blev det i dag at det præcis er en uge siden at jeg sidst bloggede??? Sidste uge har uden tvivl været den mest stressende for mig pga afleveringer og generelt skolen, hvilket har været grunden til at jeg har været så inaktiv på bloggen :-( Nu er det blevet vinterferie, hvilket derfor betyder at jeg kan blogge så meget jeg vil igen!

Spørgsmålet "Hvordan redigerer du dine Instagram billeder" har været utroligt efterspurgt i både kommentarerne herinde, men specielt også i mine direct-beskeder på Instagram.

Mine billeder er typisk lyse med mørke toner og farver -SÅDAN REDIGERER JEG (STEP BY STEP)

1. Jeg starter ud på App'en "Facetune" hvor jeg bruger tandbørsten til at gøre vægge, gulve (hvad ellers har noget lyst i sig) hvidere. Dette har jeg gjort i snart 2 år, da jeg aldrig har været fan af at poste billeder hvor eks. væggene har gule skær.

2. derefter går jeg ind i Iphones indbyggede app "fotos", hvor jeg bruger dens funktion hvor man kan skrue op for lysstyrke osv. Her skruer jeg først op for eksponeringen for at lysne billedet op. Efter det skruer jeg op for den mørke kontrast+ "sort punkt for at give billedet en god lysbalance.. Farven skruer jeg typisk også lidt op for :-)

3. Sidste step er filteret som jeg til sidst bruger. Filteret finder jeg på "Afterlight" eller "Picfx" hvor jeg er god til at bruge forskellige udfra hvordan billedet ser ud.

FØR OG EFTER BILLEDE;

Likes

Comments

Instagram@annaastrup