Header

Pyjamas/ H&M HER i lange bukser , Iphone cover/ selvdesignet på http://www.caseapp.sek , Ørerringe/ Jane Kønig Chunky Hoops HER , Snoet ring/ Camille Brinch Jewellery HER , Halskæde/ Halberstadt HER

Hey Tøser

Sen-godmorgen fra mig af :)

Jeg vågnede i morges sent og veludhvilet derhjemme i min seng, sammen med søren - Han skulle på arbejde, så da han smuttede, hoppede jeg ned i køkkenet og hyggede mig med at lave noget lækkert og sundt morgenmad. Jeg plejer normalt at spise brød/usundt til morgenmad her i weekenderne, men eftersom jeg er begyndt at træne igen, tænkte jeg at jeg ville begynde at spise sundt også (for at få ren hud osv) og ligesom holde den sunde rutine i et stykke tid- Resten af min dag står på lektier og hygge med Søren senere, når han kommer hjem :-)


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Short/ Nike , Sports BH/ Nike , Sneakers/ Adidas , Snoet ring: HER


Hey piger.

Da en træningsrutine har været utroligt efterspurgt fra mange af jer, har jeg valgt at lave et lille indlæg, så I alle kan få inspiration til jeres egen træning derhjemme! Jeg træner sjældent, men er først nu begyndt at træne så stille og roligt igen, da jeg har fået løbebånd igen i mit træningsrum (det gamle var nemlig gået i stykker)Når jeg træner bruger jeg dette program:

-3 km løb på løbebånd

-30 jumping jacks

-3x20 leg raiser på hvert ben

-30 mavebøjninger

-30 rygbøjninger

-Udstrækning i 5 min

Skriv gerne i kommentaren for specifikke spørgsmål!

kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

1/ Bra HER , Panties HER , 2/ Gul Bha HER 239 kr , 3/ Bra her 399 kr , 4/ Blonde trusser HER 250 kr , 5/ Trusse med prikker HER 250 kr, 6/ hvid Badekåbe HER  , 7/ BH her 450 kr, 8/ Stella BH HER  600 kr , 9/ Trusse med prik HER 250 kr , 10/ Stella BH HER 

Hey piger!

Jeg har i dag besøg nogle forskellige onlineshops hvor jeg har fundet en masse lækkert lingerie i en ikke-dyr bane.

Forslagene går helt fra den behagelige afdeling til den lidt mere "lækre" afdeling. Alt undertøjet samt badekåben er uden tvivl altsammen noget som jeg vil elske at bære, fordi jeg elsker at gå i lækkert men også behageligt undertøj, udfra hvilket humør jeg er i.

Undertøj kan være utroligt svært at finde, da mange mener at det lækre undertøj typisk er dyrt. Det mener jeg virkelig er forkert, da specielt Ganni og Stella mccartney begge har det lækreste undertøj som ligger i en god prisklasse!


Likes

Comments

Contains affiliate links

1/ Juicy Couture sæt HER , 2/Jane Kønig ørering HER , 3/Lingerie fra Nelly HER (Denne er udsolgt, men de har utroligt meget lækkert) 4/ Ganni Shorts HER , 5/ Hafnium Pels HER , 6/ Hvid Ganni Bra HER , 7/ Sort Ganni bra HER , 8/ Ganni Texas Boots HER , 9/ Knee Boots HER , Hvid trøje fra ASOS HER


Her er nogle få af mange ting , som jeg fortiden er UTROLIGT vilde med!!Likes

Comments

Hey piger!

Selvom jeg normalt ikke er typen som hverken er kagefreak eller bager, valgte jeg dog at bage disse lækre cinnamon buns, som smagte alt for godt (Opskrift kan findes HER) !

Jeg har fortiden fokuseret en del på at mine indlæg skal have stor fokus på det personlige, da det var en stor efterspørgsel i kommentaren - dog vil jeg utroligt gerne bede om forslag fra jer af, med forslag til emner som I gerne vil læse (guides/tutorials)???? Skriv endelig til mig i direct på instagram


Likes

Comments

Hey piger

Som I måske har set på min Instagram, tog jeg er kort visit til London her i weekenden. Jeg har derfor lavet et "lille" hyggeindlæg, hvor I kan se hvad Søren og jeg lavede af ting og sager derovre.

Min mor kørte os ind til lufthavnen kl 12 fredag morgen hvor hun så satte os af - Vi tog på Joe i Lufthavnen, hvor vi fik en hurtig frokost før vi tog afsted med flyet. Vi landede kl 15 og ankom til London centrum på vores hotel kl 16 sammenlagt med transport osv. Vi pakkede ud og tøffede derefter lidt rundt i byen før vi skulle til at have aftensmad. Da vi ankom på den restaurant sm vi havde valgt, var der utroligt meget bøvl med at blive lukket ind, fordi jeg var under 18 år osv- vi endte dog med alligevel med at spise der, hvor Søren fik en lækker burger og jeg fik en utrolig dårlig Ceasar salad med fisk, som jeg hverken spiste eller var et billede værd, haha (er ikke kræsen)...

1. Dag:

Frakke: Heartmade , Taske: Maria La Rosa HER 2.378 kr (Hjemmesiden har den kun i grøn) ,

Støvler: Ellos HER 800 kr

Covent garden

Vi vågnede lørdag morgen op i vores dejlige drømmeseng på vores hotel, ved navn Commodore Hotel (Kan klart anbefales), hvor vi herefter klædte os på og drog ned mod det nærmeste Bakery, for at finde noget lækkert morgenmad. Jeg var ikke så sulten, så jeg valgte en croissant og en flaske æblejuice til at kunne gå på.

Vores dag gik på en laaaang gåtur tværs igennem det centrale London, hvor vi overordnet nød at være omgivet af alle de smukke seværdigheder, gader med flotte bygninger, butikker og restauranter. Covent Garden synes jeg personligt var et rigtigt hyggeligt sted med god stemning, specielt fordi julepyntet i loftet stadigvæk var oppe :-)

Skjorte: Zara (Kan købes i en fysisk zara butik) , Ring: CamilleBrinchjewellery , Øreringe: Jane Kønig Chunky Hoops HER

Jeg hoppede hurtigt ind i prøverummet i Zara butikken, da jeg fandt denne virkelig flotte skjorte som selvfølgelig også skulle købes.

Vi kom tilbage til hotellet v. 17/18 tiden, super(!) trætte... Vi tog en kort lur og valgte derefter at tage ud til en Italiensk Restaurant for at få noget aftensmad, hvor jeg dog ikke tog nogle billeder fordi jeg var for træt og derfor glemte det, haha.

2. Dag:

Sneakers: Adidas Climacool HER , Læderbukser: Helmuth Lang (Udgået) , Frakke: Heartmade

Sweater under jakke: Heartmade Knit HER , Halstørklæde: Månestråle (udgået) , Hue: FWSS 300,- (Købt i Gossip i København)

Sidste dag, vågnede vi op morgenfriske / dog lidt kede af at skulle hjem :( - vi tog ned til Hyde Park som vi næsten lå nabo til, hvor vi fik utrolig lækker morgenmad med udsigt til parken.

(Søren gav mig i fødselsdagsgave en tur til paris, hvor en lås med vores navne indgraveret hørte til - denne gave skulle derfor planlagt hænge et sted i Paris, men jeg glemte låsen og lavede samme nummer på vej til Berlin - derfor var det oplagt den så skulle hænge i London) - Derfor fandt vi i parken et springvand, hvor vi hang låsen fast... Lidt ulovligt med efternavne på...Vi tog flyet hjem kl 18 og landede ved 20 tiden, hvor vi begge var godt udmattede!

-Jeg beklager jeg ikke har fokuseret nok på mad samt restauranter derovre, men jeg følte desværre at turen var alt for kort, og dermed for lidt "tid" til at finde instaværdige restauranter osv.

Skriv for indlæg i kommentaren!

Kys, Anna

Likes

Comments

Denne uges blogger er smukke Anna. Hun ønsker at holde sine indlæg på bloggen så impulsive som muligt og forsøger at imødekomme sine læsers forespørgelser. Derudover drømmer hun om at bo i Californien og have et arbejde, som hun nyder. Læs med her og lær Anna bedre at kende.

UGENS BLOGGER - ANNA ASTRUP

Denne uges blogger er smukke Anna. Hun ønsker at holde sine indlæg på bloggen så impulsive som muligt og forsøger at imødekomme sine læsers forespørgelser. Derudover drømmer hun om at bo i Californien og have et arbejde, som hun nyder. Læs med her og lær Anna bedre at kende.

Hej Anna, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Jeg har det rigtig godt. Jeg har nydt juleferien sammen med min familie, venner og kæreste. Det er utrolig smigrende at blive udvalgt som ugens blogger - det er helt klart en motiverende faktor for fremtiden.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Jeg har brugt utrolig meget energi på at planlægge de fremtidige indslag, men jeg vil stadigvæk forsøge, at holde mine indlæg så impulsive som muligt, med stort fokus på at imødekomme mine søde læseres forespørgsler.

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Det lyder super cliché, men jeg mener at man skal forsøge at fremhæve de sider af sig selv, som man bedst kan lide. Derudover synes jeg, at det er vigtigt at man til bedste evne, forsøger at skabe sin egen stil.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

En typisk lørdag aften for mig, foregår enten sammen med min kæreste, enten ude at spise, eller hvor vi henter takeout, ellers ser jeg mine venner/veninder til diverse arrangementer.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent har tid til at læse alle de andre fine blogs på Nouw, så meget som jeg ville ønske, men jeg finder bl.a. Sandra Willers blog super interessant og inspirerende at følge med i.

Del dit hemmelige talent med os!

Min evne til at redigere mine billeder lyse og glade, er i hvert fald noget jeg tit bliver spurgt om, så det kunne eventuelt være et talent jeg besidder - jeg ved dog ikke hvor godt det falder ind under kategorien "hemmeligt"

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Det er svært at sige nu, da jeg kun er 17 år og derfor stadig ikke er helt sikker på hvad jeg vil. Jeg håber dog at jeg bor i Californien og har et arbejde som jeg nyder.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Det synes jeg er et utroligt svært spørgsmål at svare på! Jeg ved ikke om min blog er nået til det "stadie", hvor den har opnået succes som sådan, men jeg mener dog samtidig at dét at nogen læser og følger med på min blog, kan give mig en lille følelse af succes. Men "opskriften" for enhver blogger er uden tvivl er være sig SELV. Hvordan man så viser det, er selvfølgelig forskelligt fra blogger til blogger!

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Sommer, sol og en Chanel taske!!!

Forfatter Jennifer Geertsen

Likes

Comments
Hey Pigerr

Jeg har desværre været virkelig inaktiv siden mit sidste indlæg d. 22 dec, hvilket skyldes stress op til julen + nytår.. Jeg havde en fantastisk juleaften med min familie, som bestod af et dejligt selskab og god mad!! Jeg fik en masse fantastisk gaver - (Indlæg evt?), så alt var perfekt den dag. Mellem jul og nytår blev jeg desværre syg, med ondt i halsen, feber osv... Dog fejrede jeg nytårsaften afslappende og perfekt med min kæreste oppe i mit sommerhus, hvor vi fik lækker mad og så på fyrværkeri udover havet..

Jeg rejser til London på fredag, så jeg må bare krydse fingre for at min selvpleje med Panodiler og te kan gøre mig rask i en fart!

-Skriv endelig hvis I har nogle forslag til indlæg! (bl.a. når jeg er i London)
Likes

Comments

Subscribe